Kim Kardashian
Kim Kardashian - Foto: Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Smygtagna rumpbilden på Kim Kardashian skapar kaos: "Kommer stämma er"

En smygtagen och oretuscherad bild på Kim Kardashian sprids just nu som en löpeld på internet, och bilden väcker starka reaktioner...


Kim Kardashian, 42, har gjort en enorm succé med sitt klädmärke Skims, som i början gjorde så kallad shapewear. Nu gör Skims allt från underkläder, bikinis, mjukiskläder, klänningar och mycket annat.

Skims underkläder och badkläder har blivit enormt populära bland Kims kända vänner, och både Nicki Minaj, Kourtney Kardashian, Hailey Bieber och Billie Eilish är några av stjärnorna vi sett i Skims.

I veckan var det dags för Kim att plåta bilder till reklamkampanjen för den kommande kollektionen av bikinis, och bilderna blev snabbt virala...

Kim Kardashians klädmärke Skims gör enorm succé världen över. Bildkälla: Stella Pictures.

Masshysteri efter nya bilderna på Kim Kardashian

TMZ skriver att Kim plåtades på Malibu Beach i Los Angeles, som i veckan har varit lite kyligare när det kommer till vädret.

Kim Kardashian lägger gärna ut bikinibilder på sig själv på Instagram. Bildkälla: Stella Pictures.

En paparazzifotograf var genast framme och knäppte av ett par smygtagna bilder på Kim, och när TMZ la ut bilderna kunde inte följarna tro sina ögon.

Detta då bilderna ser ut att vara helt oretuscherade, något som de menar att Kim aldrig skulle tillåta.

Kim och Khloé Kardashian. Bildkälla: Stella Pictures.

Ett rykte i Hollywood har i många år nämligen varit att Kim Kardashian och flera i familjen Jenner-Kardashian betalar paparazzifotograferna för att retuschera bilderna på dom, något som bland annat Cosmopolitan har skrivit om.

På så vis så finns det helt enkelt inga "fula" bilder i omlopp på familjen Jenner-Kardashian.

Följarnas teori: "Kim Kardashian kommer stämma er"

I kommentarsfältet på TMZ:s Instagram har det nu rasat in tusentals kommentarer under bildserien på Kim Kardashian, och många är övertygade om att Kim själv är rasande över de smygtagna bilderna som bland annat visar en stor del av hennes berömda rumpa.

Några reaktioner löd:

"Hon kunde inte photoshoppa den här katastrofen. Jag undrar hur de gör för att såna här oretuscherade bilder inte ska komma ut"

"Hon kommer att gråta för att hon inte fick Photoshoppa den här bilden"

"Hon kommer stämma er för att bilderna publicerades innan hon kunde retuschera bilderna"

Andra följare var övertygade om att Kim Kardashian själv faktiskt hade godkänt bilderna.

Khloé Kardashian krigade för att få bort bikinibild

Tidigare har Nyheter24 skrivit om hur Kims lillasyster Khloé Kardashian år 2021 slogs med näbbar och klor för att få bort en oretuscherad bild på sig själv från internet. Bilden visade Khloé i en leopardmönstrad bikini vid en poolkant.

Khloé Kardashian anlitade ett team av jurister för att få bort en bikinibild från internet. Bildkälla: Stella Pictures.

Till skillnad från de bilder vi är vana att se på Khloé så visade bilden hur hon helt enkelt ser ut i verkligheten, utan retuscherad hud, bröst, höfter, kurvor, muskler och annat.

Då Khloé inte var nöjd med bilden så anlitade hon jurister som såg till att bilden raderades från sociala medier som Twitter och Instagram. 

Här kan du läsa mer om Kim Kardashian – hennes enorma förmögenhet, alla barnen, skönhetsingreppen, den otroliga karriären, äktenskapet med Kanye West och flingen med Pete Davidson.



De senaste nyheterna direkt i din inkorg!