Monica hade inte kunnat tänka sig att vara med i programmet igen
Monica hade inte kunnat tänka sig att vara med i programmet igen - Foto: Skärmavbild/SVT

Monica om sin medverkan i Hotell Romantik: "Därför hade jag inte gjort om det..."

SVT:s Hotell Romantik-Monica berättar i en intervju med Nyheter24 om återträffen med gänget i Falun, hur hennes kärlekslivet ser ut idag och varför hon inte skulle vilja vara med i programmet igen.


Under programmet fick Monica och Rooger snabbt kontakt och upp ett intresse för varandra. De visade tidigt upp sin kärlek och höll ihop från dag ett. Redan dag två fick de åka och spendera natten själva i stugan, något som Nyheter24 skrivit mer om — här.

Nu har det gått över ett halvår sedan programmet spelades in men många av deltagarna har fortfarande tät kontakt. Det var bara för några veckor sedan som ett gäng åkte till Falun för att umgås. 

Men vad hände egentligen i Falun?

— Det var tänkt som en privat resa först för en bor där. Men SVT fick veta om att vi skulle dit och ville också komma och filma hur det gick sen, med de som blev par och inte. Det var ett fint hus där tio kunde bo, så vissa bodde där och andra på hotell. Vi gjorde de sista synkringarna där och det var jättetrevligt, säger Monica till Nyheter24.

Nedan är ett Instagraminlägg från återträffen i Falun fotad av den gamla Hotell Romantik-deltagaren Tino.

Hotell Romantik-Monica om kärleken

Om du fick chansen att vara med i programmet igen, hade du tackat ja?

— Nej det hade jag inte. OM det nu är så att jag och Rooger har en relation, så skulle jag självklart inte söka igen. OM vi inte har det, så tycker jag inte man ska upprepa samma saker igen, säger Monica.

På frågan om hur Monicas kärleksliv ser ut idag svarar hon mystiskt: 

— Det får jag ju inte säga, men det jag kan säga är att jag har ett bra kärleksliv.

SVT
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!