Bianca och Benjamin Ingrosso
Bianca och Benjamin Ingrossos nya bilder väckte starka reaktioner. - Foto: Fredrik Sandberg/TT Bild, Stina Stjernkvist/TT Bild. Bilden är ett montage.

Kritik mot Bianca och Benjamin Ingrossos bilder för Vogue: "Syskon..."

Bianca och Benjamin Ingrosso delade med sig av bilderna från sin plåtning för Vogue Scandinavia och reaktionerna lät inte vänta på sig.


Bianca Ingrosso, 27, och hennes bror Benjamin Ingrosso, 25, är verkligen överallt just nu. Bianca Ingrosso är utan tvekan Sveriges hetaste influencerprofil, hon programledde egna talkshowen BIANCA med bravur och blev snabbt en tittarfavorit, och dessutom går hennes skönhetsmärke CAIA som tåget.

Bianca Ingrosso. Bildkälla: Stella Pictures.

Benjamin släppte i somras albumet "Playlist", och i år har han kammat hem flera fina priser. Han vann bland annat en Grammis i kategorin Årets artist, och två rockbjörnar. 

På tv-galan Kristallen vann han även pris som årets tv-personlighet. Detta då Benjamins matprogram "Benjamin’s" på TV4 blev en stor tittarfavorit som nu har fått en ny säsong. Den har premiär den 13 april 2023.

Benjamin Ingrosso. Bildkälla: Stella Pictures.

Bianca och Benjamin Ingrosso i Vogue Scandinavia

De färgstarka syskonen Benjamin och Bianca har fått äran att pryda Vogue Scandinavias digitala omslag, och på Instagram har syskonen Ingrosso i veckan delat med sig av bilderna från plåtningen.

Deras vänner och fans är eld och lågor över bilderna, och i både Bianca och Benjamins kommentarsfält på Instagram så har de överrösts av pepp och hyllningar från profiler som Edvin Ryding, Alice Stenlöf, Sarah Dawn Finer, Maja Nilsson Lindelöf och många fler. 

Hundratals fans hyllar de coola bilderna, och menar att de aldrig har sett några snyggare foton och att "Instagram sprängdes precis".

Bianca var stylad med en lugg, som fick flera följare att skriva att hon var lik superstjärnan Beyoncé, medans Biancas bästis Alice Stenlöf kort och gott skrev "porr". 

Influencern och designern Petra Tungården hade även hon starka känslor för bilderna  – i Biancas kommentarsfält skrev hon "Men snälla VAD HÄNDER".

Kritiken mot bilderna: "Ser äckligt ut"

– Jag har sett min familj slitas i stycken – du antingen älskar oss eller så hatar du oss, säger Bianca i intervjun med Vogue.

Och som det dessvärre brukar bli när kända människor lägger ut något på Instagram så var det även en del elaka tungor som frodades i syskonens kommentarsfält, där en handfull följare menade att bilderna var obehagliga då de är syskon.

Bianca och Benjamins bilder möttes av både ris och ros. Men allra mest ros. Bildkälla: Instagrams kommentarsfält


/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!