Victoria Silvstedt gästade Alexander Pärleros "Framgångspodden" där hon pratade om tiden i Playboy-huset
Victoria Silvstedt gästade Alexander Pärleros "Framgångspodden" där hon pratade om tiden i Playboy-huset - Foto: Stella Pictures

Efter alla skandaler - Victoria Silvstedts ärliga ord om Hugh Hefner: "Han var..."

Victoria Silvstedt flyttade in på det numer skandalomsusade Playboy-mansion som ung hungrig modell. 1997 blev Victoria "Playmate of the year". I "Framgångspodden" öppnar hon nu upp sig om tiden i huset.


Victoria Silvstedt, 48, tog sig från lilla Bollnäs till Hollywood. Victoria var även en av de som fick flytta in i Hugh Hefners mansion och bli en del av hans Playboy-värld. 

I januari i år kom "Secrets of Playboy" ut, där man kan ta del av hemska vittnesmål från insidan av det stora förr så legendariska huset. Vittnesmål om sexuella övergrepp, droger, och till och med mord. Ja, det är en riktig härva som nystas upp i denna dokumentärserie. 

När Hugh gick bort vid 91 års ålder i september 2017 uttryckte Victoria sin sorg. 

Men vad har hon att säga om Hugh idag?

Victoria Silvstedt berättar om tiden i Playboy-mansion 

Victoria Silvstedt medverkade under veckan i Alexander Pärleros "Framgångspodden", där hon nu ger sin version av tiden på Playboy-mansion. Victoria menar på att hon inte påverkades negativ av att bo i huset, utan att det började senare. 

– Jag vet vad som hände efter, jag läste mycket skriverier om dessa flickvänner som kom ut sen och sa att han var så hemsk, och han var de och de, han tvingade oss att ha sex och "groupsex"... Jag var inte där just den eran. Jag var där de åren när det var jätteprofessionellt och han var gift, och det var liksom, jag kommer bara ihåg Playboy så och han var en supergentleman. 

Hon fortsätter sedan:

– Den tiden jag var där var det helt amazing, I timed it right! 


/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!