Steffo Törnquist medverkar i "Fördomspodden" och utdelar en känga till Alexander Pärleros
Steffo Törnquist medverkar i "Fördomspodden" och utdelar en känga till Alexander Pärleros - Foto: Stella Pictures

Steffo Törnquists hårda känga mot Alexander Pärleros: "Pulver"

I veckan medverkade Steffo Törnquist i podcasten "Fördomspodden", där gav han en liten känga till Alexander Pärleros och hans podcast "Framgångspodden". Det ska även sägas att det är en... Ja, något udda känga, som Steffo delar ut.


Det var under veckan när Steffo Törnquist, 66, gästade Emil Perssons, 37, podcast "Fördomspodden" som Steffo utdelade en smärre känga till Alexander Pärleros, 37, och hans podcast "Framgångspodden".

Det visade sig nämligen vara så att Steffo hade blandat ihop vilken podcast som var vilken. Vilket är förståeligt, de lika namnen kan ge upphov till viss förvirring - det kan hända den bästa! 

Fördomspodden ville Steffo uppenbarligen gästa, men han verkar inte lika sugen på Framgångspodden...

Steffo Törnquist nobbade Framgångspodden: "Ingenting för mig"

Det är när Emil Persson ber om att få läsa upp ett sms som han har fått av Steffo Törnquist, som det hela kommer fram. Så här löd smset som Emil läser upp: 

– "Hejsan Emil, tack för frågan. Just det, jag tackade ja till Framgångspodden i tron att det var din. Men när jag förstod att det var Pulvrets podd hoppade jag av. Typ så, således kan jag absolut tänka mig medverka."

Steffo säger även att han har lyssnat på ett avsnitt av Framgångspodden, men då känt att det inte var någonting för honom. 

Steffo Törnquist kallar Alexander Pärleros för "Pulver" i senaste avsnittet av "Fördomspodden"

Pulver är slang för "idiot" eller "pucko", och i Fördomspodden så förklarar Steffo lite mer om hur han menar när han kallar Alexander Pärleros för "pulver".

– Om differansen mellan självbilden och leveransen är stor, då är man ett pulver. Värre än så är det inte! Det är helt okej att vara ett pulver, men jag vill inte ha med de att göra. 

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!