Nog var det kärlek vid första ögonkastet för Johanna Nordström när hon såg Adam för första gången.
Nog var det kärlek vid första ögonkastet för Johanna Nordström när hon såg Adam för första gången. - Foto: Jessica Gow/Stina Stjernkvist/TT

Johanna Nordström avslöjar hur hon träffade kärleken Adam

Influensern och poddaren Johanna Nordström visade tidigare i år upp sin nya kärlek – Adam Smedberg. Nu avslöjar hon hur paret träffades i podden ”Det skaver” och avslöjar knepet hon tog till för att fånga Adams uppmärksamhet.


Den hyllade komikern Johanna Nordström, 26, driver den framgångsrika podden ”Ursäkta” tillsammans med Edvin Törnblom.

Hon medverkade i första säsongen av tv-programmet ”Masked singer” och imponerade publiken med sin starka röst, och fina sång. I år dök hon även upp som gästprogramledare i "Melodifestivalen".

Förutom hennes framgångar har följare länge intresserat sig för Johannas kärleksliv, och i början av året hintade hon om en ny kärlek som varit hemlig för allmänheten. 

Nyheter24 har tidigare skrivit om den romantiska bilden där Johanna kysser en mystisk kille publicerad på Instagram i slutet av 2021. Men tidigare i år meddelade hon däremot att hon hittat kärleken i Adam Smedberg, 24.

Johanna Nordström avslöjar sitt kärleksknep

När hon i veckan gästade podden "Det skaver" med Cassandra Klatzkow, Elsa Ekman och Nadia Kandil avslöjade hon hur hon och Adam egentligen träffades.

– Vi träffades på min turné. Men vi visste vilka varandra var sedan innan, berättar Johanna Nordström i podden.

Första gången Johanna såg Adam var i en video på "Big Brother"-och "Paradise hotel"-deltagaren "Trubbeltanja" Kallins Youtube. Tanja och Adam är goda vänner, och bodde för tillfället ihop i Göteborg.

– Jag tänkte att han var så himla söt, rolig och fin, säger Johanna i poddavsnittet. 

Kärleksparet. Foto: johannanordstrm/Instagram

Johanna vågade däremot inte kontakta Adam, istället tog hon en skärmdump av klippet och delade fotot på sin Instagram och skrev till texten: "Vill bo med dem här två.". 

På så sätt fick Adam och Johanna kontakt till slut!

– Sedan träffades vi i Göteborg när jag var där på turné. Vi klickade så himla bra och hade så kul, så vi fortsatte ses under turnén och han följde med till olika städer, berättar Johanna.

Hon berättar även att paret nu flyttat ihop och blivit sambos.

Läs allt om Johanna Nordström här: pengarna, längden och serien.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!