Tisdag 16 April - dagens horoskop för Oxen

Oxen
Oxen
Dela på Pinterest
Oxen är ett jordtecken som är född mellan den 20 april och 20 maj. Personer födda under detta stjärntecken anses vara pålitliga, tålmodiga och praktiska. De är kända för sin stabilitet och sitt lugn, men kan också vara envisa och materialistiska. Oxen trivs bäst i trygga och harmoniska miljöer där de kan njuta av livets goda ting.

Privatliv

Funderar du på att göra en romantisk gest? En bok med kärleksdikter kan vara den perfekta presenten nu, särskilt med månen som rör sig från Kräftan till Lejonet, och från ditt tredje till ditt fjärde hus. Denna gest kan hjälpa din kärleksintresse att uttrycka känslor de har haft svårt att dela med sig av. Det är ett fint sätt att fördjupa er relation.

Yrkesliv

Om jobbet får dig att känna dig fast, särskilt med siffror, ta ett steg tillbaka. Månens skift till ditt fjärde hus tyder på att det kan hjälpa att hitta lugn hemma eller i ett tyst utrymme. Lyssna på lugnande musik, drick lite koffeinfritt och ge dig själv en stund att varva ner. Det är viktigt att komma ihåg att slappna av och inte låta stress ta över.

Hälsa

När månen övergår till ditt fjärde hus är det en bra tid att reflektera över din hälsorevolution. Uppmärksamma dina framsteg och hur du har kommit tillbaka till utgångspunkten, men med mer självmedvetenhet. Fokusera på att upprätthålla en balanserad kost, regelbunden motion och kvalitetssömn för att fortsätta anpassa dig positivt till livets förändringar.

Känsloliv

Idag kanske du känner dig mer i kontakt med dina känslor, tack vare månens rörelse in i ditt hemsektor. Det är en dag för introspektion och att koppla djupt med din emotionella kärna. Uppskatta trösten av hem och familj.

Resa

Med månens övergång kan det kännas mer lockande att stanna nära hemmet än att ge sig ut på äventyr. Det är en bra tid för avslappnade aktiviteter nära din hemmabas. Ibland är de mest uppfriskande äventyren de vi hittar i vår egen trädgård.

Tur

Din tur idag är centrerad kring personliga utrymmen och familj. Aktiviteter och beslut som tas i hemmets komfort är troligtvis de som ger de mest lyckosamma resultaten. Fokusera på hemprojekt eller familjesammankomster för en touch av tur.

Informationen i denna artikel baseras på data från astrologyapi.com.