Garo är ett börsbolag som är specialiserat inom elteknik och energilösningar. Bolaget grundades 1939 och har sedan dess vuxit till att bli en ledande aktör inom sin bransch. Garo erbjuder ett brett utbud av produkter och tjänster inom områden som elinstallation, belysning, laddningsstationer för elbilar och solenergi.

En av Garos styrkor är deras fokus på hållbarhet och miljövänliga lösningar. Bolaget strävar efter att minska sin miljöpåverkan genom att erbjuda energieffektiva produkter och lösningar som främjar användningen av förnybar energi. Garo har även implementerat hållbarhetsmål i sin verksamhet och arbetar aktivt med att minska sin klimatpåverkan.

Garo är inte bara verksamma på den svenska marknaden, utan har även etablerat sig internationellt. Bolaget har dotterbolag och återförsäljare i flera länder runt om i världen och strävar efter att vara en global aktör inom elteknik och energilösningar.

Börsbolaget Garo har visat på en stabil tillväxt och lönsamhet över åren. Bolaget har en stark position på marknaden och fortsätter att utvecklas och expandera. Med sin fokus på hållbarhet och miljövänliga lösningar är Garo väl positionerade för att dra nytta av den ökande efterfrågan på energieffektiva och hållbara produkter och tjänster.
Telegram om bolaget Garo

Garo aktie

Namn
Garo
Status
Listad
Ticker
GARO
Lista
Mid Cap
Aktier
50 000 000
Sektor
Teknik