FM Mattsson är ett svenskt börsbolag som är specialiserat inom VVS-branschen. Bolaget grundades redan år 1865 och har sedan dess varit en ledande aktör inom VVS-sektorn i Sverige.

FM Mattsson tillverkar och säljer blandare, duschsystem och andra VVS-produkter av hög kvalitet. Bolaget är känt för sin innovativa och hållbara design, vilket har gjort dem populära både hos konsumenter och inom byggindustrin.

Bolaget har en stark närvaro på den svenska marknaden och har även expanderat internationellt. FM Mattsson har etablerat sig som en pålitlig leverantör av VVS-produkter och har byggt upp ett gott rykte för sin kvalitet och pålitlighet.

FM Mattsson är noterat på Stockholmsbörsen och har en stabil ekonomisk utveckling. Bolaget har visat på lönsamhet och tillväxt under de senaste åren, vilket har gjort dem till en attraktiv investering för aktieägare.

FM Mattsson är ett företag som värderar hållbarhet och miljömedvetenhet. De strävar efter att minska sin påverkan på miljön genom att tillverka energieffektiva produkter och arbeta för en hållbar produktion.

Sammanfattningsvis är FM Mattsson ett välkänt och respekterat börsbolag inom VVS-branschen. Med sin långa historia, innovativa design och fokus på hållbarhet har bolaget etablerat sig som en ledande aktör på marknaden.
Telegram om bolaget FM Mattsson Mora Group

FM Mattsson Mora Group aktie

Namn
FM Mattsson Mora Group
Status
Listad
Ticker
FMM B
Lista
Mid Cap
Aktier
42 310 431
Sektor
Industri