Fagerhult Group är ett börsbolag som är specialiserat inom belysningsbranschen. Bolaget grundades 1945 och har sedan dess vuxit till att bli en av de ledande aktörerna inom belysningslösningar i Europa.

Fagerhult Group erbjuder ett brett utbud av produkter och tjänster inom belysning för både inomhus- och utomhusmiljöer. Deras sortiment inkluderar allt från armaturer och ljuskällor till smarta belysningssystem och energieffektiva lösningar.

Bolaget har en stark position på marknaden och har etablerat sig som en pålitlig och innovativ leverantör av belysningslösningar. De arbetar aktivt med att utveckla nya produkter och teknologier för att möta kundernas behov och förväntningar.

Fagerhult Group är noterat på Stockholmsbörsen och har en stabil ekonomisk utveckling. Bolaget har en stark närvaro i flera europeiska länder och har även expanderat till andra delar av världen.

Fagerhult Group strävar efter att vara en hållbar och ansvarsfull aktör inom belysningsbranschen. De fokuserar på att minska sin miljöpåverkan genom att erbjuda energieffektiva produkter och genom att arbeta med återvinning och återanvändning av material.

Sammanfattningsvis är Fagerhult Group ett framstående börsbolag inom belysningsbranschen. Med sin breda produktportfölj, innovativa lösningar och hållbara fokus är de väl positionerade för fortsatt tillväxt och framgång på marknaden.
Telegram om bolaget Fagerhult Group

Fagerhult Group aktie

Namn
Fagerhult Group
Status
Listad
Ticker
FAG
Lista
Mid Cap
Aktier
177 192 843
Sektor
Industri