Ework Group är ett börsbolag som är specialiserat på att erbjuda konsulttjänster inom IT och teknik. Bolaget grundades 2000 och har sedan dess etablerat sig som en ledande aktör inom branschen.

Ework Group fungerar som en mellanhand mellan företag och konsulter, där de matchar företagens behov med rätt kompetens och erfarenhet hos konsulterna. Genom att erbjuda en digital plattform underlättar Ework Group för företag att hitta och anlita konsulter på ett effektivt sätt.

Bolaget har en stark närvaro på den nordiska marknaden, men har även expanderat till andra europeiska länder som Tyskland, Nederländerna och Belgien. Genom att vara verksamma på flera marknader kan Ework Group erbjuda sina kunder en bredare pool av konsulter och därmed möta deras behov på ett mer flexibelt sätt.

Ework Group har visat sig vara framgångsrika på börsen och har kontinuerligt ökat sin omsättning och vinst de senaste åren. Bolaget har även utmärkt sig genom att vara en attraktiv arbetsgivare och har blivit utsedda till en av Sveriges bästa arbetsplatser.

Sammanfattningsvis är Ework Group ett börsbolag som erbjuder konsulttjänster inom IT och teknik. Genom att använda en digital plattform underlättar bolaget för företag att hitta och anlita konsulter på ett effektivt sätt. Med sin starka närvaro på den nordiska marknaden och expansion till andra europeiska länder har Ework Group etablerat sig som en ledande aktör inom branschen.
Telegram om bolaget Ework Group

Ework Group aktie

Namn
Ework Group
Status
Listad
Ticker
EWRK
Lista
Mid Cap
Aktier
17 287 275
Sektor
Industri