Elanders är ett börsbolag som är specialiserat inom tryck- och logistiklösningar. Bolaget grundades 1909 och har sedan dess utvecklats till en global aktör inom sin bransch.

Elanders erbjuder sina kunder en bred portfölj av tjänster, inklusive tryckning av böcker, kataloger och marknadsföringsmaterial, samt logistiklösningar för att hantera distribution och leverans av dessa produkter. Bolaget har även expanderat till att erbjuda digitala lösningar och e-handelstjänster för att möta den växande efterfrågan på digitala tryckprodukter.

Elanders har etablerat sig som en pålitlig partner för många stora företag över hela världen. Bolaget har en stark global närvaro med produktionsanläggningar och kontor i flera länder, vilket gör det möjligt för dem att erbjuda sina tjänster på en internationell nivå.

Bolaget har visat en stabil tillväxt och lönsamhet under de senaste åren. Elanders har en stark finansiell ställning och har kontinuerligt investerat i ny teknik och innovation för att förbättra sina tjänster och möta marknadens behov.

Elanders är ett spännande börsbolag att följa med tanke på deras starka position inom tryck- och logistikbranschen. Med sin globala närvaro och fokus på innovation och kundservice ser bolaget ut att fortsätta växa och vara en pålitlig partner för sina kunder.
Telegram om bolaget Elanders

Elanders aktie

Namn
Elanders
Status
Listad
Ticker
ELAN B
Lista
Mid Cap
Aktier
35 357 751
Sektor
Industri