Cint Group är ett börsbolag som är specialiserat på marknadsundersökningar och datainsamling. Bolaget grundades år 1998 och har sedan dess blivit en ledande aktör inom branschen.

Cint Group erbjuder en plattform för marknadsundersökningar där företag kan nå ut till en bred och diversifierad panel av respondenter. Genom att samla in och analysera data hjälper Cint Group sina kunder att fatta välgrundade beslut och förstå konsumenternas beteenden och preferenser.

Bolaget har en global närvaro och samarbetar med företag över hela världen. Genom att erbjuda enkel och effektiv datainsamling har Cint Group blivit en pålitlig partner för många företag inom olika branscher.

Cint Group är noterat på Nasdaq Stockholm och har visat en stark tillväxt de senaste åren. Bolaget har även utmärkt sig för sin innovativa teknologi och har vunnit flera priser inom branschen.

Med sin expertis inom marknadsundersökningar och datainsamling fortsätter Cint Group att vara en viktig aktör på marknaden och hjälper företag att fatta strategiska beslut baserade på kvalitativ och kvantitativ data.
Telegram om bolaget Cint Group

Cint Group aktie

Namn
Cint Group
Status
Listad
Ticker
CINT
Lista
Large Cap
Aktier
212 976 588
Sektor
Teknik