Catena Media är ett börsbolag som är specialiserat inom affiliate-marknadsföring inom spelindustrin. Bolaget grundades 2012 och har sedan dess vuxit till att bli en av de ledande aktörerna inom sin bransch.

Affiliate-marknadsföring innebär att Catena Media samarbetar med olika spelbolag och marknadsför deras produkter och tjänster på olika digitala plattformar. Genom att använda sig av olika marknadsföringsmetoder, som till exempel sökmotoroptimering och content marketing, genererar Catena Media trafik till sina samarbetspartners och får provision för varje kund som de förmedlar.

Catena Media har en stark närvaro på flera marknader runt om i världen och har kontor i flera länder, inklusive Sverige, Malta, Storbritannien och USA. Bolaget har också förvärvat flera andra affiliate-företag för att stärka sin position på marknaden och utöka sin portfölj av samarbetspartners.

Catena Media är noterat på Stockholmsbörsen och har haft en stabil tillväxt sedan börsnoteringen. Bolaget har visat på god lönsamhet och har en stark finansiell ställning. Dessutom har Catena Media fått flera utmärkelser för sin affärsmodell och sitt arbete inom affiliate-marknadsföring.

I en bransch som ständigt förändras och utvecklas är Catena Media väl positionerat för att fortsätta växa och vara en ledande aktör. Bolaget har en stark ledning och en tydlig strategi för att utnyttja de möjligheter som finns inom affiliate-marknadsföring och spelindustrin.
Telegram om bolaget Catena Media

Catena Media aktie

Namn
Catena Media
Status
Listad
Ticker
CTM
Lista
Mid Cap
Aktier
78 769 812
Sektor
Konsumenttjänster