Bulten är ett svenskt börsbolag som är specialiserat inom tillverkning och distribution av fästelement och komponenter till fordonsindustrin. Bolaget grundades 1873 och har sedan dess utvecklats till en ledande aktör inom sin bransch.

Bulten erbjuder ett brett sortiment av produkter, inklusive skruvar, muttrar, brickor och andra fästelement som används i fordonsproduktion. Bolaget har etablerat starka relationer med flera stora fordonsföretag och levererar sina produkter till kunder över hela världen.

Bulten har en stark position på marknaden och har kontinuerligt investerat i moderna produktionsanläggningar och teknologi för att kunna erbjuda högkvalitativa produkter till sina kunder. Bolaget har också fokus på hållbarhet och strävar efter att minska sin miljöpåverkan genom att använda återvunnet material och energieffektiva produktionsmetoder.

Som ett börsbolag är Bulten noterat på Nasdaq Stockholm och har en stabil finansiell ställning. Bolaget har visat god tillväxt och lönsamhet under de senaste åren och har en stark position för att fortsätta expandera på marknaden.

Sammanfattningsvis är Bulten ett väl etablerat börsbolag inom fordonsindustrin som erbjuder högkvalitativa fästelement och komponenter. Med sin starka position på marknaden och fokus på hållbarhet är Bulten väl rustat för att fortsätta växa och vara en pålitlig partner för fordonsföretag över hela världen.
Telegram om bolaget Bulten

Bulten aktie

Namn
Bulten
Status
Listad
Ticker
BULTEN
Lista
Mid Cap
Aktier
21 040 207
Sektor
Konsumentvaror