Boozt är ett börsbolag inom e-handelsbranschen som grundades år 2009. Företaget är baserat i Malmö, Sverige och är en av de ledande onlinebutikerna för mode och kläder i Norden. Boozt erbjuder ett brett sortiment av kläder, skor och accessoarer från välkända varumärken.

Genom att erbjuda en smidig och användarvänlig plattform har Boozt lyckats locka till sig en stor kundbas. Företaget har även investerat i en effektiv logistik och snabba leveranser för att säkerställa en bra kundupplevelse.

Boozt har genom åren visat en imponerande tillväxt och har expanderat till flera marknader i Europa. Bolaget har även genomfört framgångsrika förvärv för att stärka sin position på marknaden.

Som ett börsbolag är Boozt noterat på Nasdaq Stockholm och har en stark närvaro på den nordiska börsen. Företaget har visat sig vara en attraktiv investering för aktieägare och har kontinuerligt levererat goda resultat.

Boozt fortsätter att vara en aktör att räkna med inom e-handelsbranschen och strävar efter att erbjuda sina kunder det bästa inom mode och kläder. Med sin starka position på marknaden och fokus på innovation och tillväxt ser framtiden ljus ut för detta börsbolag.
Telegram om bolaget Boozt

Boozt aktie

Namn
Boozt
Status
Listad
Ticker
BOOZT
Lista
Large Cap
Aktier
68 289 488
Sektor
Konsumenttjänster