BONESUPPORT är ett börsbolag som är specialiserat inom ortopedisk medicin och utvecklar innovativa produkter för behandling av ben- och ledskador. Bolaget fokuserar främst på att utveckla och kommersialisera produkter inom området benersättning och benregenerering.

BONESUPPORTs produkter är baserade på deras unika teknologi, CERAMENT, som är en biokeramisk benersättningsmaterial. CERAMENT har egenskaper som främjar benregenerering och hjälper till att förbättra patienternas livskvalitet genom att påskynda läkningsprocessen och minska risken för komplikationer.

BONESUPPORT har etablerat sig som en ledande aktör inom ortopedisk medicin och deras produkter används av ortopeder och kirurger över hela världen. Bolaget har även ett starkt forsknings- och utvecklingsteam som arbetar kontinuerligt med att förbättra och utvidga deras produktportfölj.

Som börsbolag är BONESUPPORT noterat på Nasdaq Stockholm och har en stark finansiell ställning. Bolaget har visat en imponerande tillväxt och har en stark position på marknaden. Med sin innovativa teknologi och fokus på att förbättra patienternas livskvalitet fortsätter BONESUPPORT att vara en viktig aktör inom ortopedisk medicin.
Telegram om bolaget BONESUPPORT

BONESUPPORT aktie

Namn
BONESUPPORT
Status
Listad
Ticker
BONEX
Lista
Mid Cap
Aktier
66 197 635
Sektor
Hälsovård