Bokusgruppen är ett börsbolag som är verksamt inom e-handel och försäljning av böcker. Bolaget grundades år 1997 och har sedan dess etablerat sig som en av de ledande aktörerna inom bokhandelsbranschen i Sverige.

Bokusgruppen driver flera olika webbplatser, inklusive Bokus.com och Akademibokhandeln.se, där kunder kan köpa böcker online. Bolaget erbjuder ett brett sortiment av både fysiska böcker och e-böcker inom olika genrer och ämnesområden.

Genom att erbjuda snabb leverans och konkurrenskraftiga priser har Bokusgruppen lyckats attrahera en stor kundbas och bygga upp ett starkt varumärke. Bolaget har även investerat i teknologi och digitala lösningar för att förbättra kundupplevelsen och effektivisera sin verksamhet.

Bokusgruppen är noterat på Stockholmsbörsen och har visat en stabil tillväxt och lönsamhet under de senaste åren. Bolaget har även expanderat internationellt och erbjuder nu sina produkter och tjänster till kunder utanför Sverige.

Med en stark position inom e-handel och bokhandel fortsätter Bokusgruppen att vara en viktig aktör på marknaden. Bolaget strävar efter att fortsätta utveckla sin verksamhet och erbjuda kunderna en enkel och smidig upplevelse när de köper böcker online.
Telegram om bolaget Bokusgruppen

Bokusgruppen aktie

Namn
Bokusgruppen
Status
Listad
Ticker
BOKUS
Lista
First North
Aktier
16 151 226
Sektor
Konsumenttjänster