BioGaia är ett svenskt börsbolag som är specialiserat på probiotiska produkter. Företaget grundades 1990 och har sedan dess blivit en ledande aktör inom området. BioGaia utvecklar och säljer produkter som innehåller levande bakteriekulturer som är gynnsamma för människors hälsa.

BioGaia har ett brett utbud av produkter som riktar sig till både barn och vuxna. Deras mest kända produkt är BioGaia ProTectis, som är en probiotisk tillskott för barn. Detta tillskott har visat sig vara effektivt för att lindra symtom som kolik, förstoppning och diarré hos spädbarn.

Företaget har även utvecklat probiotiska produkter för vuxna, såsom tuggtabletter och droppar. Dessa produkter kan bidra till att förbättra tarmhälsan och stärka immunförsvaret.

BioGaia är noterat på Stockholmsbörsen och har en stark närvaro på den globala marknaden. Företaget har etablerat samarbeten med flera stora läkemedels- och livsmedelsföretag runt om i världen.

BioGaia har en stark forsknings- och utvecklingsavdelning som kontinuerligt arbetar med att utveckla nya produkter och förbättra befintliga. Företaget har även ett stort fokus på kvalitet och säkerhet, och deras produkter genomgår rigorösa tester och kliniska studier innan de släpps på marknaden.

Sammanfattningsvis är BioGaia ett framstående börsbolag inom probiotiska produkter. Med sin breda produktportfölj och starka forsknings- och utvecklingsavdelning fortsätter företaget att vara en ledande aktör inom området och bidrar till att förbättra människors hälsa och välbefinnande.
Telegram om bolaget BioGaia

BioGaia aktie

Namn
BioGaia
Status
Listad
Ticker
BIOG B
Lista
Mid Cap
Aktier
100 982 310
Sektor
Hälsovård