Bergman & Beving är ett börsbolag som grundades 1906 och är idag en ledande leverantör av produkter och lösningar inom industri- och byggsektorn. Bolaget har sitt huvudkontor i Stockholm och är noterat på Nasdaq Stockholm.

Bergman & Beving erbjuder ett brett sortiment av produkter inom områden som personlig skyddsutrustning, verktyg, maskiner, kemikalier och förnödenheter för industri och bygg. Bolaget har ett starkt varumärkesportfölj och samarbetar med välkända leverantörer för att kunna erbjuda högkvalitativa produkter till sina kunder.

Genom åren har Bergman & Beving utvecklats till en betydande aktör inom sin bransch och har etablerat sig som en pålitlig partner för sina kunder. Bolaget har en stark närvaro både i Sverige och internationellt, och har dotterbolag och distributörer i flera länder runt om i världen.

Bergman & Beving strävar efter att vara en hållbar och ansvarsfull aktör inom sin bransch. Bolaget arbetar aktivt med att minska sin miljöpåverkan och främja hållbara affärsprinciper. Genom att erbjuda innovativa och hållbara lösningar bidrar Bergman & Beving till en mer hållbar utveckling inom industri- och byggsektorn.

Med sin långa historia, starka varumärken och fokus på hållbarhet är Bergman & Beving väl positionerat för fortsatt tillväxt och framgång på börsen. Bolaget fortsätter att expandera och utveckla sitt sortiment för att möta kundernas behov och krav i en ständigt föränderlig marknad.
Telegram om bolaget Bergman & Beving

Bergman & Beving aktie

Namn
Bergman & Beving
Status
Listad
Ticker
BERG B
Lista
Mid Cap
Aktier
27 436 416
Sektor
Industri