Beijer Alma är ett svenskt börsbolag som grundades 1989 och är verksamt inom industri- och handelssektorn. Bolaget är specialiserat på att förvärva och utveckla företag inom olika branscher, såsom verktyg, maskiner och komponenter.

Beijer Alma har en stark position på marknaden och är känt för sin långsiktiga strategi och fokus på hållbar tillväxt. Bolaget har en stark portfölj av dotterbolag, inklusive Beijer Tech, Lesjöfors och Habia Cable, som alla är ledande inom sina respektive områden.

Genom att investera i innovativa och växande företag strävar Beijer Alma efter att skapa värde för sina aktieägare och samtidigt bidra till en hållbar utveckling. Bolaget har en stark finansiell ställning och en erfaren ledning som aktivt arbetar för att identifiera och utveckla nya affärsmöjligheter.

Beijer Alma är noterat på Stockholmsbörsen och har en stabil och långsiktig tillväxtstrategi. Bolaget har visat sig vara framgångsrikt på marknaden och fortsätter att expandera och diversifiera sin verksamhet. Med sin starka position och erfarenhet inom industri- och handelssektorn är Beijer Alma väl rustat för framtida utmaningar och möjligheter.
Telegram om bolaget Beijer Alma

Beijer Alma aktie

Namn
Beijer Alma
Status
Listad
Ticker
BEIA B
Lista
Mid Cap
Aktier
60 262 200
Sektor
Råvaror