Bawat Water Technologies är ett börsbolag som är specialiserat på att utveckla och tillverka miljövänliga lösningar för behandling av ballastvatten. Ballastvatten är det vatten som fylls i fartygens tankar för att ge stabilitet och säkerhet under resor. Problemet med ballastvatten är att det ofta innehåller främmande organismer och mikrober som kan sprida sig till nya områden och skada den marina miljön.

Bawat Water Technologies har utvecklat en innovativ teknologi som använder värme och cirkulation för att rena ballastvatten från skadliga organismer. Deras system är effektivt, kostnadseffektivt och uppfyller de stränga internationella reglerna för ballastvattenbehandling.

Bolaget har etablerat sig som en ledande aktör inom branschen och har fått flera prestigefyllda utmärkelser för sin teknologi. De har också ingått samarbetsavtal med flera stora rederier och har installerat sina system på ett antal fartyg runt om i världen.

Bawat Water Technologies strävar efter att vara en hållbar och ansvarsfull aktör inom sjöfartsindustrin. Genom att erbjuda en effektiv och miljövänlig lösning för behandling av ballastvatten bidrar de till att skydda den marina miljön och bevara ekosystemen för framtida generationer.
Telegram om bolaget Bawat Water Technologies

Bawat Water Technologies aktie

Namn
Bawat Water Technologies
Status
Listad
Ticker
BAWAT
Lista
First North
Aktier
51 293 621
Sektor
Industri