Bactiguard Holding är ett börsbolag som är specialiserat inom medicinteknik och fokuserar på att utveckla och tillverka produkter för att förebygga sjukhusinfektioner. Bolaget grundades 2005 och har sitt huvudkontor i Stockholm, Sverige.

Bactiguard erbjuder en unik teknologi som innebär att medicinska produkter, såsom katetrar och dränageprodukter, behandlas med en tunn yta av en antimikrobiell substans. Denna yta förhindrar att bakterier och andra mikroorganismer fäster på produkten och minskar därmed risken för infektioner.

Bolaget har etablerat sig som en ledande aktör inom sitt område och har samarbetsavtal med flera stora sjukhus och vårdinrättningar runt om i världen. Bactiguard har även fått flera internationella utmärkelser för sin innovativa teknologi och sina produkter.

Börsbolaget Bactiguard Holding har visat en stark tillväxt de senaste åren och har expanderat sin verksamhet till flera nya marknader. Bolaget har även en stark forsknings- och utvecklingsavdelning som arbetar kontinuerligt med att förbättra och utveckla nya produkter och teknologier.

Bactiguard Holding är ett spännande och framgångsrikt börsbolag inom medicinteknik som fortsätter att växa och bidra till att minska risken för sjukhusinfektioner och förbättra patientsäkerheten.
Telegram om bolaget Bactiguard Holding

Bactiguard Holding aktie

Namn
Bactiguard Holding
Status
Listad
Ticker
BACTI B
Lista
Mid Cap
Aktier
35 043 885
Sektor
Hälsovård