Auriant Mining är ett börsbolag som är verksamt inom guldgruvdrift. Bolaget har sitt huvudkontor i Sverige och bedriver sina verksamheter i Ryssland. Auriant Mining har flera aktiva gruvor i Ryssland och har en stark närvaro i landet.

Bolaget har en lång historia inom guldgruvdrift och har byggt upp en betydande erfarenhet och kunskap inom området. Auriant Mining har en stark position på marknaden och är en av de ledande aktörerna inom guldutvinning i Ryssland.

Företaget har en tydlig strategi för att öka produktionen och maximera lönsamheten. Genom att investera i modern teknik och utveckla befintliga gruvor strävar Auriant Mining efter att öka sin produktion och förbättra sin konkurrenskraft på marknaden.

Auriant Mining är också engagerat i hållbarhetsfrågor och arbetar aktivt för att minimera sin påverkan på miljön. Bolaget följer strikta miljöregler och arbetar för att minska sin koldioxidutsläpp och använda resurser på ett effektivt sätt.

Med sin starka närvaro på marknaden och sin strategi för tillväxt och hållbarhet är Auriant Mining ett spännande börsbolag att följa. Bolaget har potential att fortsätta växa och vara en betydande aktör inom guldgruvdrift både i Ryssland och internationellt.
Telegram om bolaget Auriant Mining

Auriant Mining aktie

Namn
Auriant Mining
Status
Listad
Ticker
AUR
Lista
First North
Aktier
98 768 270
Sektor
Råvaror