Arcoma är ett börsbolag som är specialiserat på medicinsk bildteknik. Företaget grundades 2007 och har sitt huvudkontor i Västra Götalands län, Sverige. Arcoma utvecklar och tillverkar avancerade röntgensystem och tillhörande mjukvara för sjukhus och vårdinrättningar över hela världen.

Bolaget erbjuder ett brett utbud av produkter, inklusive digitala röntgensystem, mobila röntgenenheter och tillbehör för radiologiavdelningar. Deras avancerade teknik möjliggör snabb och exakt bildtagning, vilket är avgörande för att ställa korrekta diagnoser och planera behandlingar.

Arcoma har etablerat sig som en pålitlig och innovativ aktör inom medicinsk bildteknik. Företaget har en stark närvaro på marknaden och har kunder i över 50 länder. De strävar efter att erbjuda högkvalitativa produkter och enastående kundservice för att möta behoven hos sjukvårdsprofessionella och deras patienter.

Som ett börsbolag är Arcoma engagerat i att skapa värde för sina aktieägare. Bolaget strävar efter att öka sin omsättning och lönsamhet genom att fortsätta utveckla innovativa produkter och expandera sin globala närvaro.

Arcoma är en spännande aktör inom medicinsk bildteknik och förväntas fortsätta växa och bidra till förbättrad sjukvård över hela världen.
Telegram om bolaget Arcoma

Arcoma aktie

Namn
Arcoma
Status
Listad
Ticker
ARCOMA
Lista
First North
Aktier
13 185 560
Sektor
Hälsovård