AQ Group är ett börsbolag som är verksamt inom elektronik- och mekanikbranschen. Bolaget grundades 1994 och har sedan dess vuxit till att bli en ledande aktör inom sin bransch. AQ Group erbjuder en bred portfölj av produkter och tjänster inom områden som kabelsystem, elektronik, plast och metallbearbetning.

Bolaget har en stark position på marknaden och har etablerat sig som en pålitlig partner för sina kunder. AQ Group arbetar nära sina kunder för att förstå deras behov och leverera skräddarsydda lösningar av hög kvalitet. Genom att ha en flexibel och effektiv produktion kan bolaget möta kundernas krav på snabbhet och precision.

AQ Group har även en stark fokus på hållbarhet och miljö. Bolaget strävar efter att minimera sin påverkan på miljön genom att använda förnybara material och energieffektiva produktionsmetoder. AQ Group är också engagerade i att skapa en säker och hälsosam arbetsmiljö för sina anställda.

Som börsbolag är AQ Group transparent och följer strikta regler och riktlinjer för finansiell rapportering. Bolaget har visat en stabil tillväxt och lönsamhet över tid, vilket har bidragit till att skapa värde för sina aktieägare.

Sammanfattningsvis är AQ Group ett framstående börsbolag inom elektronik- och mekanikbranschen. Bolaget erbjuder högkvalitativa produkter och tjänster, har en stark fokus på hållbarhet och miljö samt visar en stabil tillväxt och lönsamhet.
Telegram om bolaget AQ Group

AQ Group aktie

Namn
AQ Group
Status
Listad
Ticker
AQ
Lista
Mid Cap
Aktier
18 294 058
Sektor
Industri