Appspotr är ett börsbolag som grundades år 2013 och är baserat i Sverige. Bolaget erbjuder en plattform för att skapa och publicera appar utan att behöva ha några tekniska kunskaper. Genom att använda Appspotr kan användare skapa appar för både iOS och Android-enheter.

Appspotr erbjuder en enkel och användarvänlig gränssnitt där användare kan dra och släppa olika funktioner och designelement för att skapa sin app. Plattformen har också en mängd olika mallar och teman som användare kan välja mellan för att snabbt komma igång med apputvecklingen.

Förutom att erbjuda en enkel apputvecklingsplattform, erbjuder Appspotr också olika verktyg för att marknadsföra och monetarisera appar. Användare kan integrera annonser i sina appar och tjäna pengar på reklamintäkter. Dessutom kan användare också sälja sina appar på olika appbutiker och tjäna pengar på försäljningen.

Appspotr har blivit populärt bland både små och stora företag samt enskilda utvecklare som vill skapa appar utan att behöva anlita dyra utvecklare eller ha tekniska kunskaper. Bolaget har också fått positiva recensioner för sin användarvänlighet och kundsupport.

I och med att mobilappar blir alltmer populära och efterfrågade, har Appspotr en lovande framtid på börsen. Bolaget fortsätter att utveckla och förbättra sin plattform för att möta användarnas behov och förväntningar.
Telegram om bolaget Appspotr

Appspotr aktie

Namn
Appspotr
Status
Listad
Ticker
APTR
Lista
First North
Aktier
7 426 605
Sektor
Teknik