Anoto Group är ett börsbolag som är specialiserat på digitala lösningar för handskrivna anteckningar och dokumentation. Bolaget grundades 1999 och har sedan dess utvecklat och patenterat en unik teknologi som gör det möjligt att digitalisera handskrivna texter och ritningar i realtid.

Genom att använda Anotos smarta penna och papper kan användare enkelt skriva ner sina anteckningar och samtidigt få dem digitalt lagrade och tillgängliga på olika enheter. Detta gör det möjligt att enkelt dela och bearbeta informationen på ett effektivt sätt.

Anoto Group har etablerat sig som en ledande aktör inom digitala lösningar för handskrivna anteckningar och har samarbeten med flera stora företag och organisationer över hela världen. Bolaget har även utvecklat egna programvaror och applikationer för att underlätta användningen av deras teknologi.

Med en stark position på marknaden och en innovativ teknologi fortsätter Anoto Group att växa och utvecklas. Bolaget strävar efter att erbjuda sina kunder en smidig och effektiv lösning för att digitalisera och hantera handskrivna dokument.
Telegram om bolaget Anoto Group

Anoto Group aktie

Namn
Anoto Group
Status
Listad
Ticker
ANOT
Lista
Small cap
Aktier
331 859 066
Sektor
Teknik