AlzeCure Pharma är ett börsbolag som fokuserar på att utveckla innovativa läkemedel för att behandla neurologiska sjukdomar, särskilt Alzheimers sjukdom. Bolaget grundades 2016 och har sitt huvudkontor i Lund, Sverige.

AlzeCure Pharma bedriver forskning och utveckling inom området för att hitta nya behandlingsmetoder och läkemedel som kan förbättra livet för personer som lider av neurologiska sjukdomar. Bolaget har en bred portfölj av projekt och samarbetar med både akademiska institutioner och andra företag för att driva sin forskning framåt.

En av AlzeCure Pharmas mest framstående projekt är AC-710, som är en potentiell behandling för Alzheimers sjukdom. AC-710 är en ny typ av läkemedel som riktar sig mot de underliggande orsakerna till sjukdomen, istället för att bara lindra symtomen. Bolaget har genomfört framgångsrika prekliniska studier och planerar nu att gå vidare till kliniska prövningar.

AlzeCure Pharma är ett spännande bolag att följa på börsen, eftersom de har potentialen att göra verklig skillnad för människor som lider av neurologiska sjukdomar. Genom sin innovativa forskning och utveckling strävar de efter att hitta nya behandlingsmetoder och läkemedel som kan förbättra livskvaliteten för miljontals människor världen över.
Telegram om bolaget AlzeCure Pharma

AlzeCure Pharma aktie

Namn
AlzeCure Pharma
Status
Listad
Ticker
ALZCUR
Lista
First North
Aktier
62 087 012
Sektor
Hälsovård