AcouSort är ett börsbolag som är specialiserat inom mikrofluidik och akustisk separeringsteknik. Företaget utvecklar och tillverkar avancerade instrument och system för att separera och sortera partiklar och celler i olika biomedicinska tillämpningar.

Genom att använda sig av avancerade akustiska tekniker kan AcouSorts system effektivt separera och sortera partiklar baserat på deras storlek, form och andra egenskaper. Denna teknik har stor potential inom områden som diagnostik, läkemedelsutveckling och forskning.

AcouSorts produkter och lösningar erbjuder en rad fördelar jämfört med traditionella separeringsmetoder. De är snabba, precisa och skonsamma mot de separerade partiklarna eller cellerna. Dessutom är de skalbara och kan enkelt anpassas för olika applikationer och volymer.

Bolaget har etablerat sig som en ledande aktör inom mikrofluidik och akustisk separeringsteknik och samarbetar med forskningsinstitutioner och företag över hela världen. Genom att fortsätta utveckla och förbättra sina produkter och lösningar strävar AcouSort efter att bidra till framsteg inom biomedicinsk forskning och tillämpningar.

Som ett börsbolag är AcouSort engagerat i att skapa värde för sina aktieägare genom att driva innovation och tillväxt. Bolaget strävar efter att fortsätta vara en ledande aktör inom sitt område och att utnyttja de möjligheter som den snabbt växande biomedicinska sektorn erbjuder.
Telegram om bolaget AcouSort

AcouSort aktie

Namn
AcouSort
Status
Listad
Ticker
ACOU
Lista
First North
Aktier
13 202 285
Sektor
Hälsovård