Acconeer är ett svenskt börsbolag som är specialiserat inom radarteknologi. Företaget grundades 2011 och har sedan dess utvecklat avancerade sensorlösningar baserade på mikroradar. Deras teknologi möjliggör detektering och avståndsmätning på ett sätt som är både exakt och energieffektivt.

Acconeer har fokuserat på att utveckla sensorer för Internet of Things (IoT) och har applicerat sin teknologi inom olika områden som smarta hem, robotik och industriell automation. Deras sensorer kan användas för att detektera rörelse, mäta avstånd och övervaka miljöförhållanden.

Bolaget har även samarbetat med olika partners för att integrera sina sensorer i olika produkter och system. Genom att erbjuda kompakta och kostnadseffektiva lösningar har Acconeer blivit en viktig aktör inom radarteknologi.

Acconeer är noterat på Stockholmsbörsen och har haft en positiv utveckling sedan sin börsintroduktion. Bolaget fortsätter att investera i forskning och utveckling för att förbättra och bredda sin produktportfölj. Med sin innovativa teknologi och starka position på marknaden ser framtiden ljus ut för Acconeer.
Telegram om bolaget Acconeer

Acconeer aktie

Namn
Acconeer
Status
Listad
Ticker
ACCON
Lista
First North
Aktier
26 637 783
Sektor
Teknik