Acast är ett börsbolag som är specialiserat på podcasting. Företaget grundades 2014 och har sedan dess blivit en ledande aktör inom branschen. Acast erbjuder en plattform för både innehållsskapare och annonsörer, vilket gör det möjligt för poddare att nå ut till en bred publik och samtidigt generera intäkter genom annonsering.

Genom att erbjuda en användarvänlig och innovativ plattform har Acast lyckats locka till sig många kända poddar och innehållsskapare. Företaget har ett stort utbud av olika genrer och ämnen, vilket gör det attraktivt för lyssnare över hela världen.

Acast har också utvecklat avancerade tekniska lösningar för att hjälpa annonsörer att nå sin målgrupp på ett effektivt sätt. Genom att använda data och analysverktyg kan företaget erbjuda skräddarsydda annonseringserbjudanden som är relevanta för lyssnarna.

Börsbolaget Acast har visat sig vara framgångsrikt och har sett en stadig tillväxt sedan det gick ut på börsen. Med en stark position inom podcasting-branschen och en ökande efterfrågan på podcasts över hela världen ser framtiden ljus ut för Acast.
Telegram om bolaget Acast

Acast aktie

Namn
Acast
Status
Listad
Ticker
ACAST
Lista
First North
Aktier
181 068 106
Sektor
Teknik