Acarix är ett börsbolag som är specialiserat på medicinsk teknik och diagnostik. Företaget utvecklar och marknadsför en innovativ produkt kallad CADScor System, som används för att detektera och bedöma risken för koronar hjärtsjukdom.

CADScor System är en icke-invasiv enhet som mäter och analyserar ljudvågor från hjärtat för att identifiera eventuella blockeringar i kranskärlen. Genom att använda avancerade algoritmer och artificiell intelligens kan systemet ge en objektiv bedömning av patientens risk för hjärtproblem.

Acarix har fått positiva resultat från kliniska studier och har erhållit CE-märkning för CADScor System, vilket innebär att produkten uppfyller de europeiska kraven för medicintekniska produkter. Bolaget har också påbörjat försäljning och marknadsföring av produkten i Europa.

Acarix strävar efter att förbättra diagnostiken av hjärtsjukdomar och minska onödiga invasiva procedurer. Genom att erbjuda en snabb och tillförlitlig bedömning av hjärthälsan kan CADScor System hjälpa till att rädda liv och förbättra patienternas livskvalitet. Bolaget fortsätter att investera i forskning och utveckling för att vidare förbättra och expandera sin produktportfölj inom medicinsk diagnostik.
Telegram om bolaget Acarix

Acarix aktie

Namn
Acarix
Status
Listad
Ticker
ACARIX
Lista
First North
Aktier
452 868 010
Sektor
Hälsovård