AcadeMedia är ett börsbolag som verkar inom utbildningssektorn. Bolaget grundades 1996 och har sedan dess vuxit till att bli en av de ledande aktörerna inom utbildning i Norden. AcadeMedia erbjuder ett brett utbud av utbildningstjänster, inklusive förskola, grundskola, gymnasium och vuxenutbildning.

Bolaget har en stark närvaro i Sverige, Norge och Tyskland, och bedriver verksamhet genom ett antal olika varumärken. AcadeMedia strävar efter att erbjuda högkvalitativ utbildning och att vara en pålitlig partner för elever, föräldrar och samhället i stort.

AcadeMedia är noterat på Stockholmsbörsen och har en stabil ekonomisk utveckling. Bolaget har visat stark tillväxt de senaste åren och har ambitionen att fortsätta expandera både organiskt och genom förvärv. Genom att investera i moderna undervisningsmetoder och teknik strävar AcadeMedia efter att vara en innovativ aktör inom utbildningssektorn.

Bolaget har också ett starkt fokus på hållbarhet och socialt ansvarstagande. AcadeMedia arbetar aktivt för att främja jämlikhet och inkludering i utbildningssystemet och strävar efter att vara en positiv kraft för samhället.

Sammanfattningsvis är AcadeMedia ett börsbolag inom utbildningssektorn som erbjuder en bred portfölj av utbildningstjänster. Bolaget har en stark närvaro i Norden och Tyskland och strävar efter att vara en pålitlig och innovativ aktör inom utbildningssektorn. Med sin starka ekonomiska utveckling och fokus på hållbarhet är AcadeMedia en intressant aktör på börsen.
Telegram om bolaget AcadeMedia

AcadeMedia aktie

Namn
AcadeMedia
Status
Listad
Ticker
ACAD
Lista
Mid Cap
Aktier
105 793 382
Sektor
Konsumentvaror