AAC Clyde Space är ett börsbolag som är specialiserat på att tillverka och leverera avancerade småsatelliter och rymdrelaterade teknologier. Bolaget grundades 2005 och har sedan dess blivit en ledande aktör inom satellitindustrin.

AAC Clyde Space erbjuder skräddarsydda lösningar för både kommersiella och vetenskapliga ändamål. Deras småsatelliter är utformade för att vara kostnadseffektiva och flexibla, vilket gör dem idealiska för olika typer av uppdrag och applikationer.

Bolaget har en imponerande track record och har levererat över 100 satelliter till kunder över hela världen. Deras teknologi och expertis har använts inom olika områden, inklusive kommunikation, jordobservation och rymdforskning.

AAC Clyde Space har också etablerat sig som en pålitlig partner för stora rymdbolag och myndigheter runt om i världen. Genom att samarbeta med andra aktörer inom branschen kan de erbjuda en komplett lösning som inkluderar allt från design och tillverkning till lansering och drift av satelliter.

Bolaget är noterat på Stockholmsbörsen och har en stark finansiell ställning. Med en erfaren ledning och en innovativ approach till rymdteknik ser AAC Clyde Space ut att fortsätta vara en framstående aktör inom satellitindustrin och bidra till att forma framtidens rymdforskning och kommunikation.
Telegram om bolaget AAC Clyde Space

AAC Clyde Space aktie

Namn
AAC Clyde Space
Status
Listad
Ticker
AAC
Lista
First North
Aktier
284 741 764
Sektor
Telekom