Senaste

Oförändrad prognos om asylsökande till Sverige

S-ledaren: Omdömeslöst rekrytera kompis

S-ledaren Magdalena Andersson är kritisk till Anna Kinberg Batras uppmärksammande rekryteringar.

Bo Kaspers orkester på sommarturné

De är snart i mål med sin vårturné, men nu står det klart att Bo Kaspers orkester fortsätter att spela live även i sommar. Efter en liten paus återupptar Bo Sundström och gruppen konserterna med premiär i Kristiansand i Norge den 15 juni. Turnéavslutningen blir på Gröna Lund i Stockholm den 5 september.

Talade om "infiltratörer" – Modi anklagas för hat

Indiens ledare Narendra Modi anklagas för hat mot muslimer efter att ha beskrivit dem som "infiltratörer".
Senaste nytt

Populära SVT-serien läggs ner: "Det är tråkigt att ta farväl"

Morgonens nyheter 23 april

Här är morgonens nyheter i korthet.

SVT:s “Gift vid första ögonkastet” plockas ner

Under måndagskvällen drabbades SVT Play av tekniska problem och tredje avsnittet av “Gift vid första ögonkastet” gick inte att spela upp. Man valde därför att plocka bort avsnittet tillfälligt.

Lisa Ajax och Max har valt dotterns namn: ”Plupp”

igår 17:03

Ludmila Engquists ord chockar profilen: "Så j*vla pressad"

igår 16:45
Ludmila Engquists karriär tog en oväntad vändning när hon började med vintersporten bob, efter att ha avslutat friidrottskarriären. Kort efteråt erkände hon att hon dopat sig. Att idén om att satsa på bob kom från Engquist själv chockar både sportprofiler och tv-makare.

Per grundlurad på bitcoin: Bestulen på en miljon kronor

igår 16:36
Tusentals svenskar har blivit lurade på pengar som de trodde att de investerade i kyptovalutor. Men i verkligheten fyllde Per och de andra lurade svenskarna bara bedragarnas fickor med sina surt förvärvade slantar. Pengar som de aldrig får tillbaka. – Jag är inget dumhuvud. Men på ett helt fantastiskt sätt så har de här människorna lyckats lura mig på en miljon inom loppet av några veckor, säger Per.

Postkodlotteriet varnar: Medlemmar luras till dyr avgift

Vanliga missen när du sparar åt ditt barn – ekonomen: "Svårt"

Som förälder vill man gärna skapa en ekonomisk buffert för sitt barn, men att spara pengar i 18 år kan vara utmanande. Nyheter24 har pratat med Stefan Westerberg, privatekonom på Länsförsäkringar, som avslöjar det vanligaste misstaget som föräldrar gör.

Kunderna rasar på Arlas mjölkförpackningar: ”Bojkott”

Det fullständigt kokar i ett kommentarsfält på Arlas hemsida. Vad är det kunderna rasar på? Mjölkförpackningarna.

902 bolag utomlands får ut miljoner i svenska rut- och rotavdrag

De svenska skatteavdragen skulle skapa svenska jobb för städare och byggare. Men 67 miljoner kronor av de svenska skatteavdragen för hushållsnära tjänster går till renoveringar och hemstädning i Spanien, Frankrike och många andra länder istället.

Explosion i trapphus – en skadad

Polis och ambulans till ett flerfamiljshus i Helsingborg, efter ett larm om detonation i ett trapphus.

Stora ändringen i nya Wahlgrens värld får tittarna att rasa

Pernilla Wahlgren publicerade glädjande nyheter på sina sociala medier. Men följarna – de blev halvnöjda kan man säga.

Morgonens nyheter 22 april

Svensk speljätte byter namn: "Middle-earth & Friends"

Ett bolag ska bli tre när svenska spelutvecklaren Embracer delas upp och särnoteras på Stockholmsbörsen. För plågade småsparare i bolaget är det här nu goda nyheter, utlovar vd:n Lars Wingefors. Ett av de tre bolagen ska heta Middle-earth Enterprises & Friends.

Stora störningar hos mobiljätten

Telia har haft störningar i sitt mobilnät under natten mot måndag, vilket innebar att samtal inte kunde kopplas fram. Både polis och sjukhus drabbades.

Superbil värd 30 miljoner körs genom översvämning

Att köra en bil genom en översvämning kan ha ödesdigra konsekvenser. Det hindrade emellertid inte ägaren av en superbil värd runt 30 miljoner kronor att göra precis detta i Dubai.

EU ger besked om Stockholms omstridda miljözon

Vid nyår ska en ny miljözon införas i centrala Stockholm, som kommer att stänga av 20 kvarter för alla fossilbilar – inklusive laddhybrider. Miljözonen har varit ett hett debatterat ämne, och nu har EU-kommissionen sagt sitt.

Billiga elbilen kostade 48 000 kronor att försäkra

Att köpa en begagnad elbil kan verka både smart och tilltalande, då driftskostnaderna är låga och priserna har fallit skarpt under det senaste året. Något som emellertid kan sätta käppar i hjulet är kostnaden för att försäkra en begagnad elbil, vilket kan bli väldigt dyrt.