Bråket mellan Ica Kvantum Skellefteå och Ica Maxi Ängelholm fortsätter.
Bråket mellan Ica Kvantum Skellefteå och Ica Maxi Ängelholm fortsätter. - Foto: Janerik Henriksson/TT & Naina Helén Jåma/TT.

Ica-butikernas bråk fortsätter: "Gräv bort"

Ica Kvantum Skellefteå är inte helt ovana vid att dela ut pikar till en annan Ica-butik: Ica Maxi Ängelholm. Bråket mellan de två Ica-butikerna fortsätter och Kvantum i Skelleftå gör sitt budskap tydligt: Gräv bort Skåne.


Ica Kvantum Skellefteå fortsätter sina årliga hån mot skåningar och då särskilt Röglebor. Anledningen? SM-finalen i ishockey.

Nyheter24 har tidigare rapporterat om Ica Kvantum Skellefteå som varit flitiga med att dela ut pikar mot Rögle på sociala medier. Man har bland annat delat ut halstabletter mot skånska och redovisat en tom pärm med texten "Boken om Rögles alla SM-guld i hockey". 

– Vi fortsätter på temat i våra sociala medier nu på morgonen så det finns nog en hel del annat som jag kommer att få äta upp ifall inte Skellefteå AIK grejar detta, sade butikschefen Alexander Björck till Nyheter24 då.

Och det skulle visa sig stämma. 

Ica-butikens kaxiga hån: ”Halstabletter bra mot skånska"

Varning för Postnord-bluff: "Radera meddelandet direkt"

Piken: "Skänker 54 begagnade godisskopor"

Ica Kvantum Skellefteå har varit i farten igen. I ett inlägg på butikens Instagram visas butikschefen tillsammans med en skylt. På den står följande: 

"Vi skänker 54 begagnade godisskopor till den ideella föreningen "Gräv bort Skåne!" som varje morgon samlas för att gräva".

För Expressen berättar Björck att inlägget fått stor spridning. 

– På ett dygn har inlägget setts av över 600 tusen, säger han till tidningen

Ica-produkterna anmäls: ”Anmärkningsvärt”

Uppmaningen i duschen: "Tre minuter räcker"

Svaret: "Special i butiken!"

Även i Rögle har man tydligt laddat inför hockeymatchen. Där har man på Ica Maxi Ängelholm döpt om Norrlands guld till Norrlands silver. 

På butikens Instagram skriver personalen: 

"Vi uppmärksammar Rögles vinst igår med en Norrlandsspecial i butiken!"

Ica Kvantum Skellefteå: 

Ica Maxi Ängelholm:

Ica