Dregen är en av deltagarna i årets säsong av TV4:s "Så mycket bättre".
Dregen är en av deltagarna i årets säsong av TV4:s "Så mycket bättre". - Foto: Fredrik Sandberg/TT & STELLA Pictures/Peter Grannby.

TV4-programmet splittrar tittarna: "Gör om gör rätt"

I höst drar TV4:s långkörare "Så mycket bättre" igång. Kanalen har publicerat vilka artisterna i årets säsong är – och tittarna har sagt sitt.


Alla deltagare i Så mycket bättre 2024
  • Andreas Lundstedt

  • Peo Thyrén

  • Seinabo Sey

  • Simon Superti

  • Alba August

  • Arja Saijonmaa

  • Louise Lennartsson

  • Dregen

  • Per Persson

Källa: TV4.

Sedan år 2010 har musikprogrammet "Så mycket bättre" fångat TV4:s tittare. I programmet deltar artister som berättar om sina liv och framför varandras låtar. Bland annat Magnus Uggla, Olle Ljungström, Freddie Wadling och Magnus Carlson har varit med. 

MISSA INTE: Tittarna rasande över fejk-Abba i Eurovision: "Billigt"

Här är årets deltagare i "Så mycket bättre"

2024:s säsong drar i gång i höst. I år är det en ny uppsättning musiker som kommer att inta värdshuset Grå gåsen på Gotland – och som skapat reaktioner bland tittarna. 

De första att avslöja sin medverkan i årets säsong var Andreas Lundstedt, känd från Alcazar och Peo Thyrén som varit medlem i gruppen Noice. Näst på tur var soloartisten Seinabo Sey och Simon Superti som är mest känd för att ha producerat musik åt rapartisterna Dani M och Z.E.

Därefter offentliggjordes det att den tidigare Melodifestivalendeltagaren Arja Saijonmaa och Alba August skulle delta. Sist men inte minst lades även Louise Lennartsson, Per Persson och Dregen till på listan över medverkande i "Så mycket bättre" 2024. 

Louise Lennartsson är mer känd som en av medlemmarna i bandet Estraden och ger själv ut musik under namnet Lou Elliotte. Per Persson är känd från Perssons Pack och Dregen är framför allt känd som gitarrist i Backyard Babies.

Pensionatet Grå Gåsen på Gotland. Foto: Karl Melander/TT.

LÄS MER: Laila Bagge visar superkroppen vid 51: "Mot stranden"

Tittarna överlyckliga över Dregens medverkan i "Så mycket bättre" 2024

Och just den sistnämndas deltagande i "Så mycket bättre" gjorde många tittare exalterade. I TV4:s kommentarsfält på Facebook ser många tittare fram emot att få se Dregen i tv-rutan. 

"Tänkte faktiskt hoppa denna säsongen men nu när Dregen är med tänker jag kolla!"

"Dregen, Peo Thyrén och Per Persson ser jag fram emot"

"Självklart Dregen"

"Hoppar nog denna säsongen"

Andra tittare är inte lika nöjda.

Flera anmärker på att "Så mycket bättre" har förändrats som program. Tidigare har alla deltagare stannat på Grå gåsen säsongen ut men numera är det vissa som är på plats hela tiden och andra som bara är medverkande i några avsnitt.

"Gör om gör rätt. Ta tillbaka det gamla konceptet som var från början. Personligen så tycker jag att det är så rörigt. Nya artister kommer konstant och bara några få stannar programmet igenom."

"Har blivit så dåligt detta program, konceptet är ej som förut då alla hade varsin dag osv. Så kollar ej längre alls på detta program tyvärr."

Andra är rätt och slätt inte nöjda med artisterna som kommer att vara med 2024.

"Hoppar nog denna säsongen också"

"Känner inte igen hälften, så jag kommer inte titta"

LÄS MER: Charlotte Perrelli har börjat plugga: "Student på heltid"

Se några av kommentarerna nedan: 

Foto: Skärmdump/Facebook TV4.
Foto: Skärmdump/Facebook TV4.
Foto: Skärmdump/Facebook TV4.
Foto: Skärmdump/Facebook TV4.

Hela inlägget hittar du här.

MISSA INTE: Dregen om håravfallet: "Halva frisyren låg på kudden"

TV4
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!