Oscar Zachrison
Därför känner du igen Oscar Zachrison i "Bachelorette" Sverige 2024. Bildkälla: TV4

Därför känner du igen Oscar Zachrison i Bachelorette

Oscar Zachrison gör entré som joker i årets Bachelorette, efter att halva säsongen har passerat. Han charmar Sonja Livbom direkt vid första anblick. Men vart känner man igenom honom från? Det reder Nyheter24 ut nu.


Årets Bachelorette är Sonja Livbom, 29, som söker kärleken i Mexico. Edvin Törnblom, 28, gjorde premiär som programledare i årets upplaga. 

Efter att halva säsongen av Bachelorette Sverige har passerat gjorde två nya killar entré i rutan, med en längtan att fånga Sonja Livboms hjärta – nämligen Alexander Anaje, 30, och Oscar Zachrison, 25. 

Frågan som återstår är varför Oscar känns så bekant? Det reder Nyheter24 ut nu.

Bachelorette-Sonja om relationen till killarna i dag

Alexander Anaje och Oscar Zachrison i Bacherlorette Sverige. Bildkälla: TV4

Här är killarna som söker kärleken i Bachelorette Sverige 2024

Oscar Zachrison charmar skorna av årets Bachelorette

Alexander Anaje och Oscar Zachrison bjuder med Sonja på en båt-dejt och Oscar charmar henne på studs. Kemin går inte att undgå.

– Oscar är så en Sonja-kille, han är mitt i prick en Sonja-kille! Vart har han varit?! utbrister Sonja.

Oscar berättar att han direkt kände en kemi med Sonja. Han förklarar att de tyckte lika om många saker och att de båda är två glada prickar. Direkt såg han en potential i henne.

– Det ska bli spännande att se vart det här leder, säger Sonja.

Oscar Zachrison 2021. Bildkälla: Viaplay

Paradise Hotel är tillbaka – (och det ska vara som på den gamla goda tiden)

Därför känner du igen Oscar Zachrison

Oscar Zachrison medverkade i den omtalade skandalsäsongen av Paradise Hotel som sändes våren 2021. Säsongen avbröts när två kvinnliga deltagare anklagade en manlig deltagare för sexuella övergrepp.

En förundersökning inleddes efter Expressens granskning om händelsen, men utredningen lades senare ner eftersom det inte gick att bevisa att något brott hade begåtts.

Efter incidenten skrotade streamingtjänsten Viaplay, som säsongen sändes på, därav en redan inspelad säsong, som nu har fått godkänt att visas några år senare.

– Jag skuldbelagde mig själv i situationen och var rädd att ingen skulle tro på mig. Jag bröt ihop och blev jätteledsen, berättade en av de utsatta deltagarna för Expressen vid tillfället.

Paradise Hotel-deltagarna avslöjar: Fick de betalt för att vara med i skrotade säsongen?

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!