Edvin Törnblom
Så bor Edvin Törnblom på sina 42 kvadratmeter på Södermalm i Stockholm. Bildkälla: Anders Wiklund/TT/Mickan Palmqvist/TT

Så bor Edvin Törnblom – visar upp lyxiga lägenheten

Poddaren, tv-profilen och författaren Edvin Törnblom bor i en riktig pärla på Södermalm. Men det är inte något som Edvin själv håller med om helt och hållet, han beskriver nämligen sin lägenhet som ett "kyrkoråttbo".


Edvin Törnblom, 28, driver en av Sveriges största podcast "Ursäkta" tillsammans med Johanna Nordström, 28. Han är just nu aktuell som programledare för Bachelorette och med turnén "Bögen är lös (i magen)".

Men hur ser det egentligen ut hemma hos stjärnan, som bor på Södermalm i Stockholm?

Det tycker Bachelorette-Sonja egentligen om Edvin Törnblom

Miljonregn över Ursäkta-duon – vem tjänar egentligen mest?

Edvin Törnblom år 2023. Bildkälla: Mickan Palmqvist/TT

Så bor Edvin Törnblom i sin lägenhet på Södermalm

Edvin Törnblom bor inte i ett beiget hem, det kan man minst sagt säga. Han köpte lägenheten i januari 2022, som är belägen på Södermalm och är 42 kvadratmeter stor.

Södermalmspärlan kostar 23 500 kronor i månaden, något som Edvin berättar för Emelie Johansson i skönhetsprogrammet "I badrumsskåpet".

– Jag trivs så jävla bra, men det är ett kyrkråttbo. Jag säger alltid det i podden, alla bor i vindsvåningar och jag förstår inte vart alla får pengarna, säger han.

Bildkälla: Youtube/Hairtalkbyemelie
Bildkälla: Youtube/Hairtalkbyemelie

Edvin Törnbloms lyxiga lön – det köpte han efter sin första intjänade miljon

Detaljerna i Edvin Törnbloms hem – spegeln för 26 000 kronor

Hallens väggar är klädda i en ljusgrön pastellfärg. När man entrar ytterdörren möts man inledningsvis av en spegel med en kurvig rosa ram som är designad av Gustaf Westman. Spegeln har en prislapp på hela 26 000 kronor. 

Bildkälla: Youtube/Hairtalkbyemelie
Bildkälla: Youtube/Hairtalkbyemelie

I Edvins ljusblåa tvåsits-soffa från MELIMELI, som kostar 24 400 kronor, kan man dessutom se hans omtalade rosa pläd från Svenskt Tenn som landar på 10 000 kronor. 

Enligt handlingar från Skatteverket som Nyheter24 tidigare har tagit del av hade Edvin en fastställd förvärvsinkomst på 1 780 572 kronor under 2022. Han hade dessutom ett överskott av kapital på 184 276 kronor.

Det egna bolaget Edvin Törnblom AB hade en omsättning på 9 337 000 kronor under 2023, det finns dessutom tillgångar som beräknas uppgå till 11 855 000 kronor. Pengar verkar alltså inte vara ett problem i Edvins liv, just nu.

Bildkälla: Youtube/Hairtalkbyemelie
Bildkälla: Youtube/Hairtalkbyemelie

Edvin Törnbloms flirtiga invit till kändismannen: "Sveriges sexigaste"

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!